lux-app English     Français
 

 
Gezien op TV en in de pers

Wat is Lux-App ?


Lux-App is een intelligente android smartphone-toepassing die de verzorging van geest en huid heeft gerevolutioneerd. Onze ploeg van dermospychiaters, fotophysici and IT ingeneurs heeft de huidzorg zoals wij die kennen volledig nieuw vorm gegeven door Lux-App te scheppen, een juweeltje van innovatie dat gebruik maakt van de laatste ontwikkelingen in fotomodulatie.

Seen on TV

Wat kan Lux-App voor je doen?


Op het moment kan Lux-App op een efficiente manier jeugdpuistjes en verouderende huid behandelen. Het bevat ook een programma om lichte depressie tegen te gaan. Onze droomploeg werkt dag en nacht om binnenkort klaar te zijn met andere behandelingen zoals voor een rood hoofd, loenzen en voor een kater.

trude

Hoe werkt Lux-App?


Lux-App is eenvoudig in het gebruik. Kies een programma van het smartphone menu en hou de telefoon op een afstand van ongeveer 10 cm van het te behandelen gebied. Laat dan de weldadige fotomodulatiewerking huid en geest doordringen. Het is aan te bevelen om eerst de tolerantie-test uit te voeren (kies 'Tolerantie' uit het menu) alvorens een ander programma toe te passen, in het bijzonder in het geval van een gevoelige huid. Voer het tolerantie-programma éénmaal uit en onderzoek de huid 24 uur later voor tekens van irritatie. Gebruik Lux-App op een grotere afstand als dit gebeurt. Merk op dat het 'Relax' programma niet voor huidzorg is bedoeld en dat de smartphone op elke afstand bekeken kan worden bij het laten lopen van 'Relax'.


veiligheidsbrilletje

   Een veilgheidsbril is niet strikt nodig, maar wordt wel angeraden.
Referenties:
Papageorgiou P, Katsambas A, Chu A (2000) Phototherapy with blue (415 nm) and red (660 nm) light in the treatment of acne vulgaris. British Journal of Dermatology 142: 973-978
Morton CA, McKenna KE, Rhodes LE (2008) Guidelines for topical photodynamic therapy: update. British Journal of Dermatology 159: 1245-1266

U kan Lux-App alléén met een smartphone downloaden

QR   phones              anita
Contact  |   Mentions légales